Hírek

Elérhetőségek

Polgármester

Juhász Ildikó független

e-mail: jildiko11@gmail.com

Tisztelettel köszöntöm az olvasót Kóka község ASP honlapján!

A 2004-ben 750 éves fennállását ünneplő Kóka község a gödöllői dombság utolsó nyúlványainak és a végtelennek tűnő alföldi síkság kezdetének találkozásánál fekszik, a főváros szívétől mintegy 50 km távolságra, keleti irányban.

Községünk változatos határában egyaránt megtalálhatók a jól termő szántóföldek, erdők, a patakokkal átszelt rétek-legelők és a szépen díszlő és jól termő szőlődombok a hangulatos borospincékkel.

Az itt következő oldalak megtekintésével bepillantást nyerhetnek településünk történelmébe, megismerkedhetnek intézményeinkkel, egyesületeinkkel, ízelítőt kaphatnak az itt élő vendégszerető lakosság kultúrájából.

Tájékozódhatnak a községünkben zajló közéletről, kulturális és sporteseményeinkről. Megtekinthetik Képviselő-testületünk rendeleteit, határozatait.

Lakosainknak szeretnénk a segítségére lenni abban, hogy honlapunkról megtudhassák mikor és kihez fordulhatnak ügyes-bajos dolgaikkal, kik a Képviselő-testület és a különböző Bizottságok tagjai.

Megismerkedhetnek eddig elért eredményeinkkel, távlati fejlesztési célkitűzéseinkkel. A nem kókai lakosok érdeklődését szeretnénk felkelteni a településünkön zajló kulturális és sportesemények, valamint építészeti és természeti látnivalóink iránt, gondolok itt az 1822-ben épült római katolikus templomunkra, szőlődombjainkra, borospincéinkre és nem utolsó sorban az itt élő tisztességes emberek vendégszeretetére.

Remélem, hogy honlapunk megtekintése hasznukra és örömükre szolgál.

Tisztelettel:

Juhász Ildikó polgármester