Hírek

Elérhetőségek

Volánbusz menetrend változás

489 Sülysáp – Kóka autóbuszvonalon az alábbi menetrend módosítások bevezetését tervezi:

• A munkanapokon 03:55-kor Sülysáp, Vasútállomásról induló 1 sz. járat 5 perccelkorábban, a Kóka, Pesti út 46. és a Kóka, Tabán utca 2. elnevezésű megállóhelyekérintésével közlekedik.

• A naponta 04:10-kor Sülysáp, Vasútállomásról induló 3 sz. járat a Kóka, Pesti út 46. és a Kóka, Tabán utca 2. elnevezésű megállóhelyek érintésével közlekedik.

• A munkanapokon 04:40-kor Sülysáp, Vasútállomásról induló 5 sz. járat a Kóka, Pesti út 46. és a Kóka, Tabán utca 2. elnevezésű megállóhelyek érintésével közlekedik.

• A munkanapokon 21:15-kor Kóka, Autóbusz-fordulótól induló 40 sz. járat a Kóka, Tabán utca 2. és a Kóka, Pesti út 46. megállóhelyek érintésével közlekedik.

A menetrend módosítást követően az eddig a Dózsa György úton az autóbusz-forduló irányába közlekedő autóbuszjáratok egységesen a Felsővásár téren elhelyezett Kóka, malom megállóhelyen állnak meg, és a fenti járatok a Dózsa György úton elhelyezett Kóka, kh. elnevezésű megállóhely helyett a Kossuth Lajos utcában lévő megállóhelyet használják.

Csatolmány(ok):
Menetrend38.76 KB